Samir gör karriär i Bangkok

Samir Cherro, före detta student på civilekonomprogrammet bor och arbetar i Bangkok där han driver sitt eget bolag med 25 anställda.

- Jag kommer ihåg att vi hade som uppgift att starta och driva företag på en liten budget. Det inspirerade mig, säger Samir.

Caroline, student

Samir Cherro är medgrundaren och vd på GoWabi i Bangkok.

Hur har studierna hjälpt din resa?

– Studierna hjälpte mig att få ett inter­nationellt perspektiv, speciellt när jag studerade utomlands. Det gjorde att jag fick en förståelse för olika kulturer. Hela tänket kring entreprenörskap som vi tidigt fick på JIBS var väldigt bra.

Jag kommer ihåg att vi exempelvis hade som uppgift att starta och driva företag på en liten budget. Det, tillsam­mans med den internationella miljön, inspirerade mig.

Berätta lite om företaget som du har?

– 2016 grundade jag en skönhets-och spaplattform där kunderna bokar behandlingar online. Idag har sajten omkring 500 000 besökare årligen där majoriteten är thailändare.

Du har inga planer på att flytta hem.

Hur ser framtiden ut?

– Nu känns det bra och det är spännande, men det räcker inte. Det finns så mycket mer att expandera, att få kunskap om, att vinna.

Det är en bra början men jag måste vara ödmjuk. Det finns så mycket mer att kämpa för. I framtiden vill jag starta nya företag från grunden.

Sidan uppdaterad