Välkomna till en halvdagskonferens kring forskning, co-production och innovation för att identifiera behov och skapa smarta lösningar onsdagen den 26 september, kl 13.00-16.15, på Science Park.

En eftermiddag med syftet att visa hur forskning kan nyttogöras och hur vi på Jönköping University vill bidra till att skapa framtidens vård. Ni kommer få lyssna till 12 korta presentationer om de unika möjligheter som finns i regionen för att skapa hållbara och konkurrenskraftiga verksamheter, produkter och tjänster inom detta område.

Antalet IT-lösningar ökar inom hälsa, vård, samt individ-och familjeomsorg, på alla nivåer och i alla områden. E-hälsa, I-learning, co-production, serious game, webblösningar mm, alla är de mer eller mindre välkända begrepp och den stora floran av IT-lösningar som ska stödja verksamheter och lärande är en välkänd utmaning. Hur kan vi genom att använda teknik inom olika yrkesområden möta framtidens utmaningar och vända dem till möjligheter? Och hur digitaliserar vi på ett hållbart sätt?

Vi hoppas också att detta blir ett första tillfälle för er att nätverka och hitta nya möjligheter till samarbeten med forskningskollegor och mellan olika forskargrupperingar. Dagen arrangeras på och av Jönköping University i samarbete med Science park.

Anmäl dig senast 24 september! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du frågor kontakta Maria Brovall Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.